De werking van Shungite

Shungite “The Miracle Stone”

Wetenschappers hebben ontdekt dat de moleculen van de Shungite een structuur vormen die bestaan uit zeskantige zijdes die hexagons genoemd worden, onderling enkel- of dubbelzijdig verbonden. De formatie van deze moleculen die in Shungite voorkomen, is die van een balachtige, genaamd buckyball en lijkt op een voetbal. Deze wordt, om exact te zijn, gevormd door 20 hexagons en 12 pentagons (een pentagon is een vijfhoek).

Het magische van deze “buckyball” is dat het een rechtsdraaiende energie genereert welke tegengestelde energieën neutraliseert. Hier schuilt het grote geheim in van de Shungite, die voor 97 % bestaat uit koolstof.

Alles op aarde dat te maken heeft met levende processen, daar komt koolstof aan te pas. Het hele leven is gebaseerd op koolstofcomponenten en geleidt de levende pulserende energie in de materie. Er bestaan geen levende entiteiten zonder koolstof. De energie die men “leven” noemt houdt ons bij elkaar. Zonder deze energie zouden wij simpelweg uit elkaar vallen.

De rechts draaiende energie die de moleculen van de Shungite genereren, heffen links draaiende energieën op waardoor er een neutraal veld ontstaat of bepaalde velden afgebroken worden. Indien de Shungite stenen in water gelegd worden dan zorgt de energie van deze moleculen ervoor dat het water geprogrammeerd wordt. Water bestaat namelijk eveneens uit kristallen die programmeerbaar zijn en daardoor energetische informatie op kan nemen. Door de Japanse Massaru Emoto is hier uitgebreid onderzoek naar gedaan.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de fullerenen in Shungite o.a. het DNA van het HIV virus afbreken. De energie van het HIV virus draait tegen de klok in, net als overige virussen, bacteriën en lage gedachtenvormen.

Alles in het Universum heeft zijn eigen frequentie en de mens zendt zijn of haar frequentie uit op basis van zijn eigen gekozen gedachten. Liefdevolle gedachten vormen andere frequenties dan gedachten van haat, boosheid, jaloezie, angst en verdriet. De lagere gedachten beïnvloeden onze frequentie/vibratie en schaden ons lichaam. Als mensen ons negatieve gedachten zenden, heeft dat een effect op ons lichaam en geest indien wij deze niet pareren middels positieve energie. Mochten wij zelf heel erg veel negatieve energie uitzenden, dan wordt het alleen maar versterkt door de ander die ons slechte gedachten zend. Dit is de wet van resonantie. Er vanuit gaande dat alles in het Universum uit moleculen en atomen bestaat en wij mensen onderling verbonden zijn.

Shungite heeft het vermogen om deze lagere energieën, of het nu straling of emotionele frequenties betreft op een natuurlijke wijze te corrigeren, door zijn eeuwig onuitputtelijke vermogen om rechtsdraaiende energieën uit te zenden.

Geschreven door: Monique de Vries, Shungite Nederland